keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

LOMA


Kesäloma - vihdoinkin!
Kyllä tätä lepopätkää työstä onkin odotettu. En ihan heti muista milloin viimeksi olen ollut näin onnellinen vain ollessani kotona. Kulunut työvuosi on ollut jokseinkin raskas. Harmillista on, että töihin palatessani meitä on paikalla seuraavat kolme viikkoa vain kaksi henkilöä ja töitä jäi jonoon toistasataa. Yritän olla ottamatta paineita tulevasta, mutta näköjään huoli on jo matkassa mukana.

Nyt on loma - nautin siitä!
Tämä viikko ollaan kotona, sillä meidän vesipeto Santeri osallistuu viikonloppuna Hyvinkäällä järjestettäviin Ikäkausimestaruus uinteihin. Lykkyä pyttyyn! Odotamme sinulta hyviä tuloksia.

Ensi viikolla sitten pakataan auto täyteen ja ajetaan Pohjois-Pohjanmaalle - Kalajoelle. Ollaan varustauduttu viettämään viikko Kalajoen camping alueella. Jos vettä sataa ja on muuten ikävä ilma, mennään SaniFani kylpylään tai Jukuparkkiin. Jos oikein hankalaksi vetää, niin tullaan takaisin kotiin tai ajetaan jonnekin muualle. Ihan sinne missä kaikilla on mukavinta.

Tekemistä Kalajoella pitäisi olla ihan yllin kyllin. Vedessä läträämisen lisäksi on vaikka mitä muuta puuhaa. "
Golfia, sauvakävelyä, frisbeegolfia, rullaluistelua, Beach Volleytä ja futista, mönkijöitä, meriluontoa, leijan lennätystä, ongintaa ja paljon muuta tekemistä ja puuhaa koko perheelle. Paljon eri tapahtumia koko kesän, kulttuuria, shoppailua, kesäteatteria..."

Ingeborg perheineen lomailee tämän viikon ja heidän kääpiökanit Betty ja Ville ovat meillä kylässä sen aikaa. Meidän kani, Patricia eli tutummin Pate, viettääkin alakerrassa ollessaan kaikien aikansa nenä kiinni Villen häkissä. Betty ja Pate eivät ole ylimmät ystävykset - naiset naljailevat toisilleen ja kisa ainoasta pojasta tuo ilmaan säpinää sekä lattian täyteen papanaa ,-) Viikonpäästä ovat kanit Ingeborgin hellässä hoidossa.

Nyt pinkaisen Lidlin ja ostan nakkeja ja perunoita. Tänään on Emilian vuoro on valita päivällinen ja meillä onkin Perunamuussia ja nakkikastiketta. Olemme jo syöneet Santerin Hernekeiton ja Sandran Tortillat. Mitähän Alex haluaa huomenna päivälliseksi tai minä? Meillä on huomenna 16 -v hääpäivä!! Taidetaan lahjoa lapset Mäkkärillä ja karata itse muutamaksi hetkeksi ihan oikeaan ravintolaan...

1 kommentti:

  1. Terveisiä aurinkoisesta ja ihanasta ( siis oikein paljon yli odotusten) spa-reissulta. Nautimme tällä hetkellä baarissa missäå juodaan drinksut samalla kun mina blooggalen ja lapset katsovat simpsoneita. Onneksi olkoon huomisen hääpäivänne johdosta. Nauttikaa ravintolareissusta.
    Voikaa hyvin,

    Lotta

    VastaaPoista